Voordeuren

Er zijn vele mogelijkheden om uw voordeur, het visitekaartje van uw woning, een mooi aanzicht te geven. Van klassiek tot modern, strak, stijlvol of tijdloos. Vraag ons naar de mogelijkheden en laat u adviseren over de ontelbare mogelijkheden.

Tuindeuren

Heel fraai is het om uw terras optisch in uw woning te laten doorlopen. Dit resultaat bereikt u als u kiest voor openslaande tuindeuren. Doordat deze deuren volledig kunnen worden geopend geven ze een royale doorgang naar de tuin. Dit geeft een fantastisch gevoel van ruimte. Er zijn vele mogelijkheden op het gebied van kleur en vorm. Zo kunnen deze deuren worden gemaakt in een strakke uitvoering of juist in een romantische variant.

Hefschuifdeuren

Met de hefschuifdeuren betrekt u uw tuin bij uw huis zonder enig ruimteverlies en er kunnen met deze constructie zeer grote glasoppervlakten worden gemaakt. Deze hefschuifdeuren garanderen u door meer dan 40 jaar ervaring een optimaal bedieningsgemak. De puien worden speciaal voor u op maat gemaakt en zijn te verkrijgen in een groot aantal kleuren. Uiteraard zijn deze deuren ook getest tegen inbraak.
© Snijkers montage | webdesign door Warenburg Design