Trend ramen

Onze verdiepte ramen geven uw woning een mooie uit- straling en een gevoel van warmte en geborgenheid. Deze kunststof ramen hebben namelijk een hoge isolatiewaarde en zijn getest tegen inbraak. Uiteraard speelt de glaskeuze hierbij ook een belangrijke rol. Zowel het uiterlijk, als de laatste technieken garanderen u een leven lang een fraai en comfortabel kozijn.

Cube Alliance®

Waar traditionele kunststof kozijnen nog een schuine lasverbinding hebben, zijn de hoekverbindingen bij het Trend Alliance® kozijn recht. De horizontale en verticale verbindingen geven het kozijn een geheel ander karakter en in combinatie met een houtnerf zijn ze niet meer van hout te onderscheiden.

Step ramen

Onze ramen met het typerende ‘sprongetje’ (Step) geven een slanke en moderne uitstraling met behoud van diepte- werking. Beslist een kozijn met klasse! Op deze profi elserie wordt het kleursysteem Renolit cachering toegepast. De draaidelen kunnen desgewenst ook met acrylaat PMMA toplaag worden uitgevoerd.

Classic ramen

De vlakke ramen worden vaak gebruikt als vervanging van metalen ramen of in moderne nieuwbouw woningen. Alles heeft te maken met smaak en het soort woning waarin de kozijnen worden geplaatst. Uiteraard heeft ook dit systeem alles in zich om u de rest van uw leven te kunnen laten genieten van uw woning.

© Snijkers montage | webdesign door Warenburg Design