Reviews

Onze klanten aan het woord

Rene Nas
Rene Nas
1695823741
Geweldige allround vakman. Denkt goed mee. Lost alles op
Thieu Smeets
Thieu Smeets
1676238787
Snijkers Montage heeft onze badkamer gerenoveerd. Uitstekend tegelwerk, goed afgewerkt sanitair en kitwerk.In een volgend project is de vloer van de benedenverdieping in zijn geheel betegeld, wanden gestuct, toilet en de keuken vernieuwd. Zeer professioneel en afspraak is afspraak.Zijn laatste project betrof een aanliggend overkapt terras. Prima meegedacht in de voorbereiding. Mooi aangelegd en professioneel timmerwerk en dakbedekking. Terras betegeld. Zeer tevreden mee.
Complete badkamer verbouwing, top gedaan !!Zeer professioneel, denkt mee. Komt zijn afspraken na en werkt erg netjes. Super aardige kerel. Een aanrader!!
Anita Hilkens
Anita Hilkens
1668541857
Garagedeur laten bekleden met profielhout door Snijkers Montage uit Nederweert. Er werd meegedacht over welk type hout ik het beste kon gebruiken en op welke manier ik het beste kon isoleren.Ruud kon al snel alles in orde maken, gelukkig niet maanden hoeven wachten. Resultaat ziet er super netjes uit, ik ben meer dan tevreden.Gezien t brede pakket aan diensten wat Snijkers Montage aanbiedt, zou ik Ruud meteen weer vragen bij een andere klus.
Natasja van D
Natasja van D
1666865507
Ik heb door deze man de gehele badkamer laten verbouwen. Het is een grote badkamer en ook alle zaken zoals ingebouwde kranen, uitdagend tegelwerk en vloerwarming en dergelijke zaten erin verwerkt. Deze man werkt netjes, is zeer secuur en levert topkwaliteit werk af. Was iedere dag op tijd, maakt weinig rommel, zeer netjes in communicatie en stemt tijdig af bij zaken die tegen zitten. Denkt mee, denkt vooruit en houdt met alle mogelijke scenarios rekening. Mocht ik nog een klus in huis hebben, dan weet ik wie ik bel.
Michel Knapen
Michel Knapen
1662986472
Ruud heeft bij ons een dakkapel gemaakt en bekleed met Keralit. Het resultaat is super. Ruud komt zijn afspraken na en is prettig in de omgang. Hij stelt de klant voorop en denkt ook mee. Er is overal een oplossing voor.
js_loader
Snijkers Montage Favicon

Wilt u meer informatie?

Ga dan snel naar Offerte en vul het formulier in, geef uw voorkeur op en we bellen, appen of mailen u zo spoedig mogelijk terug.