Reviews

Onze klanten aan het woord

Snijkers Montage
Excellent
5.0
Based on 6 reviews
review us on
Geweldige allround vakman. Denkt goed mee. Lost alles op
Response from the owner: Bedankt René voor jouw reactie, ik heb met plezier bij jullie gewerkt en een mooie badkamer en wc mogen maken.
Snijkers Montage heeft onze badkamer gerenoveerd. Uitstekend tegelwerk, goed afgewerkt sanitair en kitwerk.In een volgend project is de vloer van de benedenverdieping in zijn geheel betegeld, wanden gestuct, toilet en de keuken vernieuwd. Zeer professioneel en afspraak is afspraak.Zijn laatste project betrof een aanliggend overkapt terras. Prima meegedacht in de voorbereiding. Mooi aangelegd en professioneel timmerwerk en dakbedekking. Terras betegeld. Zeer tevreden mee.
Response from the owner: Het grootste compliment wat je kunt krijgen is als je regelmatig wordt gevraagd voor mooie klussen bij een klant.Ik kom altijd met veel plezier, het is fijn werken voor jullie.Bedankt voor het vertrouwen en de mooie woorden.
Complete badkamer verbouwing, top gedaan !!Zeer professioneel, denkt mee. Komt zijn afspraken na en werkt erg netjes. Super aardige kerel. Een aanrader!!
Response from the owner: Was een mooie klus om te maken. Heel erg bedankt voor de complimenten.
Garagedeur laten bekleden met profielhout door Snijkers Montage uit Nederweert. Er werd meegedacht over welk type hout ik het beste kon gebruiken en op welke manier ik het beste kon isoleren.Ruud kon al snel alles in orde maken, gelukkig niet maanden hoeven wachten. Resultaat ziet er super netjes uit, ik ben meer dan tevreden.Gezien t brede pakket aan diensten wat Snijkers Montage aanbiedt, zou ik Ruud meteen weer vragen bij een andere klus.
Response from the owner: Dankjewel voor jouw reactie Anita, fijn dat je tevreden bent.
Ik heb door deze man de gehele badkamer laten verbouwen. Het is een grote badkamer en ook alle zaken zoals ingebouwde kranen, uitdagend tegelwerk en vloerwarming en dergelijke zaten erin verwerkt. Deze man werkt netjes, is zeer secuur en levert topkwaliteit werk af. Was iedere dag op tijd, maakt weinig rommel, zeer netjes in communicatie en stemt tijdig af bij zaken die tegen zitten. Denkt mee, denkt vooruit en houdt met alle mogelijke scenarios rekening. Mocht ik nog een klus in huis hebben, dan weet ik wie ik bel.
Response from the owner: Super bedankt voor de toffe reactie, Natasja, en nog heel veel plezier met de mooie badkamer!
Ruud heeft bij ons een dakkapel gemaakt en bekleed met Keralit. Het resultaat is super. Ruud komt zijn afspraken na en is prettig in de omgang. Hij stelt de klant voorop en denkt ook mee. Er is overal een oplossing voor.
Response from the owner: Hartelijk bedankt voor de mooie woorden, Michel!
js_loader
Snijkers Montage Favicon

Wilt u meer informatie?

Ga dan snel naar Offerte en vul het formulier in, geef uw voorkeur op en we bellen, appen of mailen u zo spoedig mogelijk terug.